• PIERŚ Z KACZKI PIECZONA PO STAROPOLSKU PODAWANA NA JABŁKACH Z KLUSKAMI I CZERWONĄ KAPUSTĄ

    • GRILLOWANA PIERŚ Z KURCZAKA ZE SZPINAKIEM, ZIEMNIAKAMI, KALAFIOREM I BROKUŁAMI W SOSIE KAPAROWO-SZALOTKOWYM

    • STEK Z POLĘDWICY WOŁOWEJ 200 GR, PODAWANY Z WARZYWAMI GRILOWANYMI I FRYTKAMI

    • WOŁOWA ROLADA ŚLĄSKA, PODAWANA Z CZERWONĄ KAPUSTĄ ORAZ KLUSKAMI ŚLĄSKIMI

    • NALEŚNIKI NADZIEWANE LIŚCIAMI SZPINAKU POLANE SOSEM CZOSNKOWO-JOGURTOWYM

    • PIECZYWO, MASŁO

    • -       Z SZYNKĄ
      -       Z BOCZKIEM
      -       Z POMIDORAMI
      PIECZYWO, MASŁO

    • PIECZYWO, MASŁO

    • PIECZYWO, MASŁO

    • -        KANAPKI WIOSENNE ( WĘDLINA, SER, WARZYWA)

      -        KANAPKI Z PASTĄ JAJECZNĄ LUB ŚLEDZIOWĄ (WŁASNY WYRÓB)

    • PIECZYWO, MASŁO

    • MARYNOWANA POLĘDWICA WOŁOWA PODAWANA Z KAPARAMI, CEBULĄ,

      CYTRYNĄ, ODROBINĄ OLIWY I PARMEZANU, PIECZYWO I MASŁO

    • PRZYPRAWIONE MIĘSO WOŁOWE PODAWANE Z CEBULĄ,

      OGÓRKIEM KISZONYM, JAJKIEM, PIECZYWEM I MASŁEM

    • ŚLEDŹ W ŚMIETANIE Z CEBULĄ, PODAWANY Z PIECZYWEM I MASŁEM

    • ŚLEDŹ W OLEJU Z CEBULĄ PODAWANY Z PIECZYWEM I MASŁEM

    • ŁOSOŚ NORWESKI WĘDZONY PODAWANY Z KAPARAMI I OLIWKAMI, PIECZYWO I MASŁO

    • PASZTET STAROPOLSKI – WŁASNY WYRÓB, PODAWANY Z ŻURAWINĄ, CHRZANEM ORAZ MUSZTARDĄ

    • FILECIKI Z KURCZAKA PANIEROWANE W MIGDAŁACH PODAWANE

      Z FRYTKAMI LUB ZIEMNIAKAMI ORAZ ZESTAWEM SURÓWEK

    • GRILLOWANA PIERŚ Z KURCZAKA ZE SZPINAKIEM, BROKUŁAMI, KALAFIOREM, MARCHEWKĄ

      I ZIEMNIAKAMI W SOSIE KAPAROWO-SZALOTKOWYM

    • FILET Z KURCZAKA NADZIEWANY MASŁEM, PODAWANY Z FRYTKAMI

      LUB RYŻEM ORAZ ZESTAWEM SURÓWEK

    • PIECZEŃ Z FILETA INDYKA W SOSIE WŁASNYM, PODAWANE Z KLUSKAMI ORAZ KAPUSTĄ ZASMARZANĄ

    • WĄTRÓBKA SMAŻONA NA MAŚLE Z CEBULĄ I PIECZARKAMI, PODAWANA

      ZE SMAŻONYMI ZIEMNIAKAMI I ZESTAWEM SURÓWEK

    • PIERŚ Z KACZKI PIECZONA PO STAROPOLSKU PODAWANA Z KLUSKAMI I CZERWONĄ KAPUSTĄ

    • SCHAB NADZIEWANY SEREM, PODAWANY ZE ZŁOCIŚIE PIECZONYMI

      FRYTKAMI ORAZ ZESTAWEM SURÓWEK

    • PIECZEŃ ZE SCHABU NADZIEWANA SWOJSKĄ KIEŁBASĄ W SOSIE WŁASNYM,

      PODAWANA Z KLUSKAMI ORAZ CZERWONĄ KAPUSTĄ

    • MARYNOWANY I NADZIEWANY CZOSNKIEM KARCZEK, PODAWANY Z KLUSKAMI I KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ

    • SCHAB NADZIEWANY SZPINAKIEM W SOSIE SEROWYM GORGONZOLA, PODAWANY Z RYŻEM I BUKIETEM SAŁAT

    • KOTLETY MIELONE Z ŁOPATKI 2 SZT, ZIEMNIAKI GOTOWANE, MARCHEWKA Z GROSZKIEM NA GĘSTO

    • POLĘDWICA WOŁOWA W SOSIE KURKOWYM PODAWANA Z KLUSKAMI

      LUB RYŻEM ORAZ ZESTAWEM SURÓWEK

    • STEK Z POLĘDWICY WOŁOWEJ 200 GR, PODAWANY Z WARZYWAMI GRILOWANYMI I FRYTKAMI

    • WOŁOWA ROLADA ŚLĄSKA, PODAWANA Z CZERWONĄ KAPUSTĄ ORAZ KLUSKAMI ŚLĄSKIMI

    • PLACEK ZIEMNIACZANY PODAWANY Z WYŚMIENITYM GULASZEM Z UDŹCA WOŁOWEGO ORAZ ZESTAWEM SURÓWEK

    • PIEROGI NADZIEWANE LIŚCIAMI SZPINAKU Z SEREM FETA POLANE SOSEM GORGONZOLA

    • NALEŚNIKI NADZIEWANE LIŚCIAMI SZPINAKU POLANE SOSEM CZOSNKOWO-JOGURTOWYM

    • SOLA SMAŻONA NA MAŚLE PANIEROWANA MIGDAŁAMI, PODAWANA Z

      FRYTKAMI, RYŻEM, LUB PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI ORAZ ZESTAWEM SURÓWEK

    • FILET Z SANDACZA SMAŻONY  SAUTE, PODAWANY Z ZIEMNIAKAMI

      I WARZYWAMI GOTOWANYMI

    • PATRĄG Z GRILLA, PODAWANY Z FRYTKAMI, RYŻEM, LUB PIECZONYMI

      ZIEMNIAKAMI ORAZ ZESTAWEM SURÓWEK

    • FILET Z ŁOSOSIA Z GRILLA, PODAWANY Z FRYTKAMI, RYŻEM, LUB           

      PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI ORAZ ZESTAWEM SURÓWEK

    • POMIDOR,  SER MOZARELLA, SOS BALSAMICZNY, GRZANKA

    • BUKIET SAŁAT, POMIDOR, OGÓREK, PAPRYKA, OLIWKI, CEBULA,

      SER FETA, SOS WINEGRET, GRZANKA

    • BUKIET SAŁAT, POMIDOR, OGÓREK, PAPRYKA, KUKURYDZA,

      CEBULA, TUŃCZYK, SOS CYTRYNOWY, GRZANKA

    • BUKIET SAŁAT, POMIDOR, OGÓREK, PAPRYKA, KUKURYDZA, CEBULA,

      GRILLOWANY KURCZAK, SOS JOGURTOWO-CURRY, GRZANKA

    • BUKIET SAŁAT, WĘDZONY ŁOSOŚ NORWESKI, MANGO, PRAŻONE ZIARNA SŁONECZNIKA,

      SOS MIODOWO-MUSZTARDOWY, GRZANKA